Christiansen er en av headlinerne på Stadtfest Oldenburg i Tyskland
 

Christiansen rocker tyskerne og spiller på festivalen fredag 28. og lørdag 29. august kl 22.00. Han kan også høres på radioen i Oldenburg fredag formiddag...

Christiansen varmer opp for Blackberry Smoke på Rockefeller!
 

Nå legger folk for alvor merke til Christiansen - også i USA. Han spilte for stinn brakke og stormende jubel på Buckleys forrige fredag - og nå vil det hotte sørstatsbandet Blackberry Smoke fra USA at Christiansen varmer opp for dem på Rockefeller 6. juni!

Videoslipp 23. mai 2015
 

"I wanna know ya" musikkvideoen er endelig klar.

Se den til venstre (eller enda større på forsiden)!

Words and music written by: Bård Christiansen
Produced, recorded and mixed at Stealth Music AS by Ketil Schei
Director: Torstein Bieler og Thor L Aarrestad
Photo and editing: Thor L Aarrestad
Mastered by The Mastering Lab LA by Doug Sax
©2015 The Good Fellas Music / Stealth Music

 

Christiansen A-listet i Tyskland!
 

 

Å bli A-listet i Tyskland er ikke hverdagskost for noen norske artister. Nå spiller radiostasjonen Oldenburg Eins "I wanna know ya" hyppig, og den blir tatt godt imot blant tyske fans.

I august reiser Christiansen tilbake til Oldenburg og deltar som en av headlinerne på festivalen Stadtfest Oldenburg. Det blir en fest!

NY SINGEL UTE NÅ!

 

Christiansens andre singel er endelig ute. "I wanna know ya" har blitt tatt godt imot både i Norge og Tyskland. Flere konserter er booket inn og flere er på trappene, så følg med her og på Facebook.

Samtidig jobber Christiansen nå med et komplett album som vi regner med at er ferdig mot slutten av sommeren. Her kommer flere catchy låter og rolige ballader som garantert vil skape begeistring.

Nyhetsarkiv